После самог учешћа у поменутом такмичењу, Слободан је сниомио неколико синглова, па је одлучио да се повуче и живи на релацији Београд-Берлин:

-Нигде није боље него тамо где си рођен и где си одрастао. После короне син је одлучио да се пресели у Берлин јер има много пријатеља тамо. Корона је била само кап која је прелила чашу да се одлучи на тај корак. Хвала Богу супер му је тамо, живи срећно, здрав је и то је најбитније- рекао је певач и додао:

-Када сам ја у питању живим на релацији Србија-Немачка. Такав начин живота прати ме већ двадесет година уназад. Ништа се посебно није променило. Деца су ми у Немачкој, једино то је ново, али је најбитније да су задовољни- додао је он.

Те године такмичили  су се и Рада Радмила Манојловић, Милан Станковићем, Милан Динчић Динча и још бројна имена естраде.

-Да се скупи цела моја екипа, тачније нас седам финалиста, апсолутно би оборили све рекорде и гледаности и посећености. Поново би се напуниле хале као некад, јер је моја сезона такмичара из 2007. године заиста била јединствена. Било би интересантно када ми сви финалисти снимили новогодишњу песму и сигуран сам да би гледаоци волели да нас поново виде заједно.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО: