Брајанова рутина подразумева да устаје сваког јутра у пет и да узима две дозе суплемената. Исхрана је стриктно веганска, пре свега блендирана храна. Његов свакодневни живот и здравствено стање прати тим од 30 доктора и медицинских експерата које плаћа два милиона годишње. Њихов задатак је да прате како се понаша сваки орган у његовом телу јер је циљ да се подмлади не само физички, већ и духовно.

Џонсон каже да пре свега жели да његов мозак, јетра, бубрези, зуби, кожа, коса и полни орган функционишу као код особе од 18 година.

На листи контроверзних метода за подмлађивање је трансфузија крви, пре свега употреба крвне плазме његовог сина тинејџера. Међутим, Брајан каже да убризгавање крви сина није дало резултате и да није ништа млађи него што је био јуче, па одустаје од ове методе.

 

 

- Моје лево уво има 64 године, мој фитнес тест показује да имам 18 година, а дијафрагма ми је јака као код тинејџера. Моја жеља је да постанем осамнаестогодишњак. Мој син има 17 година и стално се шалим са њим.

- Кад постанем млађи, желим да будем као ти - рекао је за ББЦ.

 

 

Листа терапија на које Брајан иде је дугачка - од ласера за регенерацију коже која је оштећена од сунца, преко агреисвног третмана неге коже, исхране, редовних контрола органа, па све до коже, зуба и на крају крајева полног органа, Брајан је одлучан да живи заувек.

 

 

 

 

"Блоомберг" између осталог наводи да милијардер не жели да призна да је испробавао и експерименталне технике као што је генска терапија.

- У томе јесте лепота. То су нове границе које треба да срушимо - рекао је Брајан Џонсон.

БОНУС ВИДЕО:

ДОБРОДОШЛА НА СВЕТ: Троножни леопард се породио у националном парку Сочи

(Блиц жена)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".