- Треће основно јавно тужилаштво у Београду је због догађаја на паркингу ГСП осумњиченом Д.Д. одредило задржавање, а након тога, он је данас саслушан и на терет му се ставља насиље у породици - саопштили су данас из Тужилаштва. - Осумњичени је признао извршење кривичног дела, а Тужилаштво је надлежном суду поднело захтев да му се изрекне мера забране прилажења, састајања и комуникације са оштећеном.

Одлуку о овом предлогу донеће Суд, а како још наводе из Тужилаштва, у даљем току поступка, биће изведене и неке друге доказне радње, испитани сведоци и обављена потребна вештачења.

Иначе, како сазнајемо, иако је од пре месец дана већ имао изречену забрану приласка и комуникације са В.Д. њен супруг то није испоштовао, те је дошао на њено радно место, сачекао погодан тренутак и претукао је. 

Незванично, сачекао је да В.Д. изађе из свог аутомобила којим је дошла на посао, а онда јој полако, пришао са леђа. Најпре ју је ударао песницама у главу док није пала на тло.

Када је пала, бесомучно је наставио да је бије, односно да је шутира. 

Несрећна жена је запомагала и звала помоћ. 

Насилник је, затим, оставио тешко повређену жену да лежи у крви и побегао својим аутомобилом. Међутим, убрзо је идентификован и ухапшен, а В.Д. је превезена у Војномедицинску академију где јој је указана лекарска помоћ и констатоване тешке повреде.

БОНУС ВИДЕО:

КУРТИЈА ГАЂАЛИ ФЛАШОМ ВОДЕ: Поново хаос у скупштини лажне државе

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".