Наиме, Гога се 2013. године удала за тадашњег партнера Игора Рамовића, али после само два месеца брака он је преминуо од опаке болести у Немачкој, а певачица је била уз мужа до последњег тренутка, а за медије је изјавила да се то десило на њеним рукама. Секулићева је касније открила да је учинила све да он оздрави и да је чак позајмиљивала новац од пријатеља како би платила његово лечење.

После Игорове смрти Гогу је задесила још једна непријатност. Наиме, Гогу је бивша свекрва Зорица Терзин прво избацила на улицу тако што је променила браву на вратима стана у којем је Гога живела са покојним супругом, а након тога су завршиле на суду. Секулићева је поднела тужбу против Зорице тражећи да прода стан и да јој исплати 25.000 евра како би вратила дугове за Игорово лечење, а тражила је и да јој врати бурме, за које је тврдила да их је Зорица продала. 

Гога је годину дана након Игорове смрти открила да и даље враћа дугове за његово лечење, а да се свекрвом виђа само на суду. Како медији преносе, Рамовић је боловао од рака дебелог црева, а болест је касно откривена. Током дана отказали су му витални органи

- После Игорове смрти сам остала сасвим сама. И данас, када је годишњица од његове смрти увелико прошла, плаћам дугове који су остали од његовог лечења. Ми смо ишли код најбољих светских лекара и покушавали све да урадимо да га спасемо, али није нам се дало. Све рачуне из болница сам преузела на себе - рекла је тада Гога и додала:

- Не жалим се. Знам да се други тиме хране. Како да кажем, ако лепо изгледам, рећи ће људи: “Види је, заборавила покојног мужа”, а ако сам тужна, онда ће рећи: “Само кука.” С Игоровом породицом сам прекинула сваки контакт, а са свекрвом се виђам само на суду. Сваки дан сам ишла на гроб и заувек ћу га волети, али од патње нема вајде.

Певачица је неколико година патила за покојним супругом, а онда се 2016. године све преокренуло. Секулићева је упловила у љубавну везу упознала 14 година млађим спортистом Урошем Домановићем, са којим данас има дете.

 

Гога жели да заборави прошлост, али је један детаљ стално подсећа на покојног супруга. Игор је рођен 4. јуна 1972. године, а Урош двадесет година касније, али истог датума.

"Гоги није било свеједно када је сазнала да су обојица рођени истог дана. Најежила се, мислила је да се Урош шали са њом. Не воли она о томе да прича. Када год је неко пита нешто за Игора, она се љути. Каже да је то прошлост и да више не треба копати по тој теми. Она чак не иде Игору ни на гробље. Рекао је извор тада за медије.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".