Руски тенисер Данил Медведев пронашао је своју срећу поред плавокосе Дарије која му је током прошле године подарила ћерку. Пар је од 2018. године у браку, а пре тога су провели у вези четири године.  Интересантно је да је Медведев успех на АТП листи достигао прави сјај када је везу са својом изабраницом подигао на виши ниво. 

Дарија је студирала новинарство, али је једно време играла и тенис. Рођена је у Москви као и Медведев, али им је породично гнездно тренутно у Монте Карлу. 

 

 

Судбина је желела да се Дарија и Данил сретну на тенском тренингу када су још били деца. 

- Изненада, чујемо како неко виче и чујемо звук рекета који је неко бацио. Мама ме пита шта се дешава. Тада Веронике Кудерметове почиње да се смеје и каже: ‘То Медведев игра, не знаш га?’. Отишли смо после тога да га гледамо. БИло је то нешто другачије. Меч од три и по сата, високе лопте, поени од 50 удараца. Од детињства се Дања борио до краја и био је спреман да уради све на терену, без обзира како лоше су му деловали изгледи у мечу, само да би победио. У том смислу се није нимало променио- рекла је Дарија једном приликом за Татлер.

 

Лепа Рускиња је од свог супруга старија шест година, што представља прави спој јер она уме да га смири када уђе у сукоб са публиком. Тенисер је неколико пута истицао колико му значи подршка супруге. 

-Давала ми је много самопоуздања. Увек кажем да је тренутак када сам је запросио, онај моменат кад сам почео да се уздижем и у тенису. Она је једна од најважнијих особа у мом тиму- причао је Медведев.

 

 

БОНУС ВИДЕО: