Велика звезда рокенрола гостовао је у емисији "Балкан инфо". Причао је о својим наступима у чувеној грубији са "Бијело дугме" и наступима са Гораном Бреговићем. Дотакао се конзумирања опијата. После овог снимка, Тифа је осуђен од стране гледаоца јер даје лош пример младима. 

- Раније сам пио да ми буде добро. Узимао сам дрогу да ми буде добро. Какав пакао? То је само код будала. Комбиновао сам хероин са ЛСД-јем, што? Мени је било добро -  изјавио је у емисији.

- Никада се не кајем због ниједног свог поступка. Знам да је живот само један. У мом случају је јако битно да ја то све радим од срца. Чим почнеш да користиш мозак онда ти калкулишеш, а ја све радим спонтано и рефлексно - додао је Тифа.

Фото: Ференц Калмандy

 

Певач је изјавио да марихуану треба легализовати: 

- Питај политичаре како ударају на нос, како кокаин пуца ко луд - рекао је он.

Том приликом, причао је и о Сарајеву и истакао да мрзи флоскулу "ово је мој град, он ми је дао..."

- Шта ми је дао овај град? Дао ми је ку*ац. Ја сам овом граду дао. Моји ауторитети више нису живи, а то су моји родитељи. Никоме ја не треба да полажем рачуне. Три пута сам брутално претучен током рата. Ал’ будала је било и током рата, а било их је и пре рата - казао је Тифа.

Фото: Зоран Јовановић Мачак

 

После је испричао како га је Брега понекад знао "закачити гитаром". 

- Секс, дрога, рокенрол… Само што сам ја најмање од тога упражњавао секс. И није тачно да је Брега тукао музичаре, умео је мене да некад закачи гитаром по бубрезима и каже: "Певај, мајку ти је*ем" - испричао је музичар једном приликом

БОНУС ВИДЕО: