Поп звезда Наташа Беквалац велики део живота дели са јавношћу, али, како каже, ипак постоје детаљи са којима медији и публика нису упознати. Атрактивна Новосађанка у животу је имала много тешких тренутака, а недавно је у емисији "Амиџи шоу" добила питање о томе који период је за њу био најтежи.

 

Фото: Јутјуб принтскрин/AmiG Show

 

 

- Много ми је био тежак период пре пет година. Тада сам тек родила Катју и ушла у баш тешку ситуацију. И срамоте и бола у сваком смислу - почела је Наташа, алудирајући на насиље које је 2018. године претрпела од тадашњег супруга Луке Лазукића, са којим је месец и по дана раније добила ћерку Катју. 

Певачица се затим осврнула и на 2008. годину, када је њен први супруг Данило Икодиновић доживео тешку саобраћајку. 

- И јако ми је био тежак период Данилове несреће, то можда никад нисам ни одболовала. Пуно сам туга имала у животу, за које јавност не зна - искрена је била Наташа у поменутој емисији.

Фото: Н. Параушић

 

 

Подсетимо, Наташа и Дача у браку су били четири године, имају ћерку Хану, а развели су се 2011. 

- Ми смо тада већ почели да имамо озбиљних проблема у браку за које јавност није знала. То је моменат када и да нисмо били у лошим односима, морали смо једно друго да подржимо. Још нико, па ни ја се нисам развела од Данила зато што је било лепо и хармонично. Заједница је постала неиздржива, постојале су грешке и са моје и са његове стране. Нисам се осећала усамљено, јер сам имала огромну подршку људи који ме воле. Али кад год се подвуче линија, увек си сам, иако ти је кућа у тим тренуцима пуна. Увек сам бираш свој пут, али и одговараш за последице својих одлука - рекла је једном приликом за "Супер ТВ" Наташа.

Фото: Небојша Параушић

 

 

Беквалчева је потом била удата за Љубу Јовановића, а затим за Луку Лазукића од ког се развела након што је од њега доживела насиље. Данило Икодиновић се после развода од Наташе оженио одбојкашицом Мајом Огњеновић, а са певачицом је остао у добрим односима и заједно доносе све одлуке које се тичу њихове наследнице Хане.

БОНУС ВИДЕО: