Даница Максимовић осим што је успешна глумица, она је и поносна мајка Милоша Лолића који је цењен режисер.

Како је једном приликом глумица, срце јој је било највеће када је схватила да је у иностранству знају као мајку режисера Милоша Лолића.

Фото: Алекса Станковић

 

 

- Схватила сам у Берлину, Бечу, Базелу, Минхену, када сам видела колико је он већ познат и признат. Када ми љубе руку, тада вам срце убрзано куца и, није што је он мој син, ја сам заиста поносна мајка. Дочекала сам да будем мајка Милоша Лолића, а то је велика ствар. То желим свакој мајци - рекла је Даница за "Блиц".

 

Фото: Јутјуб принтскрин/UNA TELEVIZIJA

 

 

Иначе, једном приликом Даница и Милош су испричали његову анегдоту из детињства. Милош је био одушевљен мамином колегиницом Тањом Бошковић, па ју је и запросио цртежом који је глумица касније урамила.

Фото: sarics

 

 

- Тању Бошковић стварно обожавам. Истина је да сам је запросио са седам година и опет бих то урадио. Није ми одговорила, али ме није ни одбила. Даница и Тања су биле блиске цео живот и од малих ногу ме је Тања чувала кад мама није могла, а она имала времена - присетио се Лолић за медије својевремено, док се исте ситуације за потребе једне емисије и сама Тања присетила.

БОНУС ВИДЕО: