Њихова свадба те давне 1991. године је прозвана „свадбом века“, а бројни медији из света су извештавали са овог догађаја.

Певачица је једном приликом у медијима испричала како је почела њихова љубав, а многи су коментарисали да је њихова прича као из филма.

- Ја сам путовала пуно и мени су прилазили увек пуно значајни људи. Морам да испричам једну анегдоту. Те године смо снимали филм „Хајде да се волимо“, други део, па смо снимали ону сцену са Гидром Бојанићем, где снимамо песму „Удри Мујо“. Никога није било ту осим „Слатког греха“, камермани, сниматељи, значи цела филмска екипа.

Фото:Принтсцреен/Инстаграм/lepabrenaa

 

- Како певам део: „Удри, удри Мујо“, ја видим како неки леп, висок и згодан маркантан мушкарац пролази и ту се задржава. Када смо завршили, ја питам Раку Ђокића: „Ко је био ту тај висок и леп дечко?“, он ми каже да је безвезе неко, да је дошао на тренинг. Добијамо нови распоред за ту филмску екипу, нас 250 се помера и идемо да снимамо сцене на Дивчибарима. Тек кад је била премијера филма, онда ми је Рака признао и рекао да је то био Боба Живојиновић. Рекао је да је морао да пребаци све, јер да смо се упознали ту, да је питање да ли бисмо завршили филм, испричала је Лепа Брена у једној емисији.

Мало ко зна да је цео процес упознавања на промоцији филма помало убрзао глумац Бата Живојиновић.

Фото: В. Данилов

 

- Покојни Бата Живојиновић ми је рекао: „Знаш ли ко је на промоцији? Слободан Боба Живојиновић! Шта радиш овде, иди тамо и поздрави га“. И ја сам кроз ту масу прошла и пришла му реченицом: „Шта си ти чекао до сада?'', загрлила га и пољубила. То нам је био први сусрет , казала је Брена и додала:

- Отишли смо на тврђаву на вечеру и ту смо се договорили на тој вечери да ћемо се виђати, дружити, мада смо знали да је то био већ спој који је било јако тешко раздвојити.

Брена и Боба из брака имају синове Стефана и Виктора, док тенисер из првог брака има сина Филипа кога је певачица прихватила као своје дете.

БОНУС ВИДЕО: