Спорни стан од 120 квадрата у близини Палате правде Марић је преписао свом сину још кад је овај имао само седам месеци, како би га обезбедио у случају да се њему нешто догоди, пошто га је добио већ у позним годинама из трећег брака са психијатром, 30 година млађом, Данијелом Тиосављевић.

- Матеја, сине мој, молим те, немој да ме избацујеш из стана. Стар сам, болестан, немам где... Нећу ни ја још дуго, можда још годину или две, после тога све ће ово ионако бити твоје - говорио је Јован Марић у јутарњем на Пинк телевизији, обраћајући се наследнику.

Фото: А. Станковић

 

- Сам сам крив што у уговору о поклону нисам додао да могу да останем у стану до краја живота. Искрено, нисам могао ни да сањам да овако нешто може да ми се догоди. У сваком случају молим сина овако јавно, преко новина, да дође у наш стан да се видимо и испричамо. Боли ме што га седам година нисам видео, иако сам желео, и што заправо и не знам како он данас изгледа! Једва сам преживео ову корону, потпуно сам малаксао, пола дана преспавам и само гледам где је столица да седнем. Уз то имам јаке болове, имам рак простате, који и иде уз моје године. Тако да, сине мој, нећу ја дуго, можда још годину или две, а после ће све бити твоје - рекао је Марић за "Информер".

Иначе, Јован Марић је иза себе имао три брака и из сваког по једно дете. Последњи је управо са Данијелом Тиосављевић са којом је добио сина Матеју.

Фото: Принтскрин

 

- Мој емотивни живот је био веома буран, имао сам три брака, три развода, и троје деце, из сваког по једно. Из првог брака ми је најстарија ћерка Војна (47), која је сликарка и живи у Њујорку, из другог ћерка Јоана (37), која је психијатар у КБЦ 'Драгиша Мишовић', и из трећег син Матеја (20)... Током другог брака, жена, ћерка и ја смо живели у тастовој кући на Сењаку, а ја сам имао свој стан на Новом Београду, који сам добио од клинике и који ми је служио да пишем књиге, а искрено да признам и за швалерацију... Из једног таквог односа са Данијелом, која је тада била моја студенткиња, добио сам сина Матеју 2001. године. Пошто сам тада имао новца јер сам писао књиге и био на разним директорским функцијама, продао сам тај стан на Новом Београду и са Данијелом се уселио у нови стан... С обзиром на то да сам новац дао ја, стан се водио на моје име и Данијела ме је стално напињала да морам да обезбедим сина јер имам доста година. Због тога сам му 2002. године, када је имао само седам месеци, преписао тај стан, и не помишљајући да он то може било како да злоупотреби. Моја друга жена се није бунила јер је била из богате породице, а убрзо, већ 2003, ми смо се и развели и ја сам се и званично оженио Данијелом... - објашњава Марић.

Јован и Данијела упознали су се на Медицинском факултету где је Марић радио као професор, а на којем је студирала Данијела.

Фото: В. Данилов

 

- Кад сам је видео, била је шармантна лепотица која је својим ставовима одударала од генерације. Одмах сам пожелео да остарим поред ње и да заједно оснујемо породицу – испричао је професор Марић.

По завршетку њених студија међу њима је планула љубав, а бивша госпођа Марић убрзо је почела да ради и као асистент на предмету који је предавао њен супруг. Јован је неколико година био ангажован као амбасадор Србије у Јужноафричкој Републици, а друштво на другом крају света тада су му правили и супруга и син.

- Уживам крај оствареног и успешног мушкарца. Одговара ми његова зрелост – говорила је Данијела.

По повратку у Београд, како је Марић открио, почели су проблеми у њиховом браку.

Фото: Јутјуб принтскрин/ ТВ Храм

 

- Када ми је рекла да хоће развод, почео сам да размишљам шта се заправо догодило, а када човек крене да размишља не може да не дође до идеје. Пошто она жели да добије стан, који није мале вредности, закључио сам да јој је материјални фактор веома битан. Када су бенефиције нестале, више јој нисам одговарао – изјавио је непосредно након развода Јован за "Story" док Данијела није била спремна да даје опширније изјаве.

- Истина је да се Јован и ја разводимо, али у овом тренутку желим да заштитим своју приватност од очију јавности – била је суздржана Данијела.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".