Једна од најчешћих мушких фантазија је интимни однос утроје - са две девојке. Да постоје и они који се не би одмах упустили у то, доказује прича мушкарца коју је јавно објавио. Открио је да му је супруга недавно напоменула да би хтела тројку са још једном женом и са њим. Објаснио је зашто он није за то, али многи мисле да није у праву.

Истакао је да постоји велики разлог зашто га не жели - он мисли да је то замка. И колико год му то добро звучало, каже да "не може, а да не осећа да ће му се то обити о главу".

Он је на популарном налогу Fesshole, где људи анонимно деле своје најдубље и најмрачније тајне, открио:

- Моја жена је почела да наговештава да би била за интимни однос утроје. Збуњена је зашто не искористим прилику, истина је да мислим да негде постоји цака. Не могу да избацим из главе да је то или замка да види јесам ли неверан или ће она заузврат тражити однос утроје са мушкарцем - написао је мушкарац.

 

 

Многи су се сложили с њим да би то могла да буде замка. "Како старимо, наш инстинкт постаје све тачнији", "То је замка! Немојте пасти на то!", поручили су му. Ипак, други су мишљења да мушкарац није узео у обзир један очигледан разлог зашто она жели интимни однос у троје. "Мислим да нисте узели у обзир другу врло вероватну могућност - можда она то стварно жели".

БОНУС ВИДЕО:

ПРАВА ИМЕНА ПОЗНАТИХ ЛИЧНОСТИ: Ево како се највеће музичке звезде заправо зову

(МОНДО)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".