Након што је Билал Брајловић објавио јавно број телефона своје бивше девојке Маје Маринковић, она је одлучила да му узврати сличном мером. 

Познато је да раскиди Маје Маринковић умеју да буду прилично бурни и да заврше чак физичким окршајем. Међутим, задругарка се овај пут одлучила за нешто другачију врсту освете. 

После Билалове објаве са Мајиним бројем, Маја је почела да добија низ позива који су је узнемиравали. После тога је дошла на једну идеју:

Фото: Принтскрин/Инстаграм/majaamarinkovic

 

Наиме, Маја је сада објавила приватни број телефона Билалове мајке, Санеле Брајловић, о којој је раније јавно говорила и није имала речи хвале.

- Драги моји, с обзиром да је мој број телефона јавно објављен без мог одобрења, хтела бих да вас обавестим да, уколико вам толико требам, можете ме контактирати на овај број телефона. Љуби вас ваша Маја - написала је она у објави на свом Инстаграм налогу, на коме је прати близу 300.000 људи, и написала број телефона.

- Сад се морам огласити, пре пола сата Маја је објавила број моје мајке, девојка очигледно не може нормално раскинути. Одмах прича лажи, које ја одмах демантујем. То је катастрофа шта ради, ја њој никад нисам рекао те ствари, плаче и говори да ће све демантовати само ако ја одем код ње. Сад сам научен и одлучио сам да нећу пасти толико колико је она пала, објавити њене голе слике и рећи све што знам. Нећу се бавити тим стварима - рекао је Билал, преноси "24седам".

БОНУС ВИДЕО: