Ријалити програм "Задруга" улази у своју седму сезону, која ће носити назив "Елита", а у медијима се свакодневно спекулише ко ће бити учесници, које ћемо помно пратити више од десет месеци.

Међутим, како се сада сазнаје, Велики шеф је за потребе најгледанијег формата на домаћим телевизијама, одабрао специјалне учеснике, али и потпуно изменио ентеријер и екстеријер имања у Шимановцима.

С тим у вези, како открива водитељ Пинк телевизије, Дарко Танасијевић, велике промене се дешавају на познатом имању, те ће до септембра доћи до потпуне реконструкције.

Фото: АТА имагес

 

 

- Очекује вас озбиљан шоу у "Задрузи 7", зато што ће све бити ново и све ће бити другачије. Када кажем ново и другачије мислим и на визуелни моменат и на садржај и на емисије... Кућа уопште неће изгледати онако како је изгледала, ни спољашњост ни унутрашњост. Соба и све остале просторије у Шимановцима ће бити другачије. Сада је тамо крш и лом и све се ради и лицка, да буде спремно за почетак "Елите". Учесници ће бити потпуно нови, зато што стварно желимо нова лица, нове приче, нову енергију и тога ће стварно бити - прича Дарко, па наставља:

- Трудимо се да много тога променимо, да дигнемо на виши ниво и да потпуно освежимо програмску шему и тај садржај који пласирамо гледаоцима. Сигуран сам да ће бити одушевљени елитом. Стварно ће то бити нешто посебно и продукцијски најтеже, најзахтевније и најскупље до сада што је Пинк икада радио - истакао је Танасијевић.

Када су у питању задругари, све занима да ће нови учесници живети у "Белој кући" или, пак, у некој потпуно новој просторији:

- Искрено, не знам, али и да знам не бих смео да кажем. Људи се чуде и мисле да фолирамо када Душица, Ивана, ја, а сада и Маша, кажемо да немамо појма ко улази, али то је стварно тако. Ако вам кажем да се то крије од нас, да не бисмо некоме истрачарили, онда вам је јасно колико се стварно тражи да све то буде у строгој тајности, да би изненађење за гледаоце када то почне било веће. На дан уласка у ријалити, ми сат времена пре тога, добијемо списак са именима или ако сретнемо тамо неког по ходницима или шминкерници - рекао је Дарко, а затим открио која ће његова улога бити у наредној сезони и да ли ће имати сталну емисију коју ће водити или ће се прилагођавати програмској шеми.

- Ни то не знам. Ми смо специфични по томе што се све те неке ствари решавају у ходу. То нису неке планиране ствари од пре неколико месеци. Ми смо такав тим који је брзопотезан и који на команду реагује. То све делује као да је припремано и увежбавано неколико месеци уназад и због тога смо посебни и специфични. Имаћу своје термине у "Задрузи" и своје емисије, али шта тачно и којим данима, о томе тек треба да се прича. Претпостављам да они већ имају неки план и програм, али они су сад тренуто заузети кастинзима, ми још увек водимо "Народ пита" и нисмо стигли да седнемо и да нам то буде предочено, али врло брзо ћемо то знати, па ћете ме гледати - казао је Дарко.

(Србија Данас)

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".