Најновијим обраћањем јавности путем свог Фејсбук налога је забринула све који је воле и поштују. Изазвана је лавина коментара, али и бојазан за чувену глумицу и њено здравље

Судећи по Евиним објавама, она је повређена на снимању захваљујући непажњи њених млађих колегиница, које није именовала.

- Да сам погинула на снимању, говорили би да је то био несрећан сплет околности, али остала сам жива и могу да тврдим да је то био атак на мене, да су ме са уживањем гњечиле као вашку и да је било сасвим намерно, да није тако не би биле љуте, не би престале да комуницирају са мном, али оне ћуте и на сету, газе и професинализам, ја им мутим ум - започела је Ева стравичну исповест.

Фото: АТА имагес

 

- Десети је дан од атентата на мене и још увек се нисам опоравила. Унутрашње крварење није престало. Оне су или лоше глумице или лоши људи, ако су могле да унаказе на такав начин старицу од 83 године - написала је Ева јутрос статус путем свог профила на поменутој социјалној мрежи.

- После стампеда на недужну старицу следеће ноћи сам срећно избегла нови напад. Вас професори на Академији нису научили да у сценама туче нико не сме да буде повређен, сви научимо кореографију и можемо сто дублова да снимамо без повређивања, а ви подло станете иза мојих леђа не рекавши ништа, а знате одакле стижу насилници... - закључила је Ева Рас.

Након језиве исповести српске глумице, њени пријатељу упутили су јој речи подршке.

БОНУС ВИДЕО: