Бивша задугарка Тара Симов је постала мајка малог Николаја, којег је добила са ванбрачним партнером Данилом Раичевићем.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara Simov (@tarasimov)

Међутим, како су медији пренели, Симова се наводно растала од Данила, иако се пар није огласио и потврдио, али ни демантовао ове наводе.

Foto:Printskrin/Instagram

 

- Тара је веровала да ће Данила иако је баш млад, беба променити. Међутим, како је Николај дошао на свет, он је себи дао још више одушка. Лакше му је да буде са друштвом напољу јер у кући стално има неке обавезе. И Тара је млада, али се свега одрекла и потпуно посветила сину. Она се не одваја од бебе, слабо спава, мало једе, по цео дан је са дететом и успут ради. Јесте то од куће, али има посла, рекламира разне брендове, прави сама све те видее и доста зарађује. - каже па додаје:

Данилови родитељи су дивни према њој, али Тари је непријатно да их они финансијски помажу јер сматра да је то дужност бебиног оца. Свекар и свекрва подржавају Тару, мисле да је дивна мајка, али Данило своју улогу није схватио озбиљно и све је обавезе пребацио на њу. Не схвата да њу дрмају хормони, да је преосетљива, неиспавана. Сад покушава да се помири са њом, сигурно ће успети, само што ће морати и да промени своје понашање, јер више нема момачког живота.

Истина је да Тара много ради, а кроз Тарине објаве на друштвеним мрежама су се могле схватити бројне поруке упућене Данилу. Да је разочарана у његову љубав и да јој је син најважнији, доказала је и тетоважом коју је урадила.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".