Породица и мештани су и данас у неверици, да је на тако трагичан начин, у буктињи пламена, млад човек изгубио живот. Суседи кажу да је породица П. веома цењена и у Станишићу и околини, а њихов страдали син је често долазио у Станишић, мест где је рођен, да обиђе породицу, ту су му живели отац, мајка и брат, као и шира родбина.

Породица је у очају, још не знају све детаље трагедије, која је ужасна, да већа не може бити, јер су на најтежи начин изгубили своје дете. Поносни су и на унучиће и снају, са којима је њихов син живео у Суботици, не слутећи каква несрећа се надвила над њиховим домом.

Младић из Станишића, каже да је знао младог П., али да се нису дружили, јер је он старија генерација.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

- Знао га је цео Станишић, сви су га ценили и сада је на сваком кораку страшно и помињати шта се десило. Сви жале човека, а о трагедији се више ћути, него говори, јер је веома тешко, каже младић из суседства.

Пријатељи и комшије, родбина, сви су у неверици.

- Имао је двоје златне деце, од 7 и 4 године и супругу у Суботици, где је после факултета радио и живео са њима. Наводно је тог дана, кад је погинуо посетио и мајку у селу Милетић, одмах код Станишића, где је она радила. Имају и у Суботици много родбине и имали су леп живот. Не можемо да верујемо да им је судбина ускратила будућност у којој ће деца расти без оца, а и његова породица без сина, кажежена из Станишића, не желећи да се наводи њено име.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Комшиница која живи недалеко од породице П. каже да не знају ни датум сахране, јер наводно истраживаће се и ДНК, пошто је трагедија била огромна, а то је једини начин да се идентификује погинули млади човек.

- Још теже је породици која ће морати да преживи све те муке и бол, за изгубљеним сином, оцем и супругом. Сви смо затечени, а заједно са њима тугујемо највише ми који смо изгубили и своје чланове породице и знамо каква је то несрећа за читав живот, каже за Курир пријатељица породице, у непреболу за погинулим младим човеком.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".