Porodica i meštani su i danas u neverici, da je na tako tragičan način, u buktinji plamena, mlad čovek izgubio život. Susedi kažu da je porodica P. veoma cenjena i u Stanišiću i okolini, a njihov stradali sin je često dolazio u Stanišić, mest gde je rođen, da obiđe porodicu, tu su mu živeli otac, majka i brat, kao i šira rodbina.

Porodica je u očaju, još ne znaju sve detalje tragedije, koja je užasna, da veća ne može biti, jer su na najteži način izgubili svoje dete. Ponosni su i na unučiće i snaju, sa kojima je njihov sin živeo u Subotici, ne sluteći kakva nesreća se nadvila nad njihovim domom.

Mladić iz Stanišića, kaže da je znao mladog P., ali da se nisu družili, jer je on starija generacija.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

- Znao ga je ceo Stanišić, svi su ga cenili i sada je na svakom koraku strašno i pominjati šta se desilo. Svi žale čoveka, a o tragediji se više ćuti, nego govori, jer je veoma teško, kaže mladić iz susedstva.

Prijatelji i komšije, rodbina, svi su u neverici.

- Imao je dvoje zlatne dece, od 7 i 4 godine i suprugu u Subotici, gde je posle fakulteta radio i živeo sa njima. Navodno je tog dana, kad je poginuo posetio i majku u selu Miletić, odmah kod Stanišića, gde je ona radila. Imaju i u Subotici mnogo rodbine i imali su lep život. Ne možemo da verujemo da im je sudbina uskratila budućnost u kojoj će deca rasti bez oca, a i njegova porodica bez sina, kažežena iz Stanišića, ne želeći da se navodi njeno ime.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Komšinica koja živi nedaleko od porodice P. kaže da ne znaju ni datum sahrane, jer navodno istraživaće se i DNK, pošto je tragedija bila ogromna, a to je jedini način da se identifikuje poginuli mladi čovek.

- Još teže je porodici koja će morati da preživi sve te muke i bol, za izgubljenim sinom, ocem i suprugom. Svi smo zatečeni, a zajedno sa njima tugujemo najviše mi koji smo izgubili i svoje članove porodice i znamo kakva je to nesreća za čitav život, kaže za Kurir prijateljica porodice, u neprebolu za poginulim mladim čovekom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

(Kurir)

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".