Велики број певача вози "бесне" аутомобиле, али појединци на својим таблицама имају јасан натпис који указује на то да им је у куповини ових луксузних возила помогла Драгана Мирковић.

Сви естрадњаци који на таблицама имају натпис "дон" нису имали довољно кеша за жељени аутомобил, па им је у сусрет изашла Драгана.

А прича о авионима и камионима које певачи зарађују, пала је у воду чим је Драгана Мирковић објаснила како њене колеге купују скупоцена возила:

Фото: Милена Анђела

 

- Мој супруг је власник бренда ‘Мајбах купе’, а ја колегама помажем да до жељених кола дођу на најлакши начин и да мање плате. Ако неко од колега има потребу, а реално, није лако искеширати толико пара за добар ауто, моји пријатељи им кола дају на рате. Плус добију попуст захваљујући нама. Тони и ја замолимо пријатеље и то се спроведе у дело. Ја сам срећна кад колеге возе добра кола, па кад већ могу да им помогнем, зашто да не. Нисам сујетна - каже Драгана Мирковић.

А да не прави разлику међу колегама јасно је кад се погледа ко се све шепури у аутомобилима са "дон" таблицама- Бобан Рајовић, Дара Бубамара, Маја Беровић, Раста и многи други.

Иначе, Драгана је тренутно посвећена деци и пошто су у годинама када им је потребна већа самосталност и лични простор, решила је да им да неку врсту слободе.

- Деца воле у неком периоду живота да се осамостале, почну да живе сама, па смо Тони и ја причали да њих двоје узму цело једно крило дворца за себе, да имају слободу. Да се виђамо кад и како им одговара, али да будемо заправо на окупу.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".