Лепа глумица Марина Ћосић, пву глумачку улогу остварила је у серији "Убице мог оца" и коју је публика у Србији заволела наставила је да ниже успехе на малим екранима у "Истине и лажи", "Ургентни центар" и "Закопане тајне". Лепа глумица после објаве на Инстаграму у којој је питала за савет наишла је негативне коментаре и рекације.

"Баш је глуп овај осећај када вам се смучи место где сте 10 дана и постанете уморни од одмора и наравно, недостаје вам остатак породице, и онда када се вратите размишљате где ћете опет да одете или барем да имам неки проверено чисти базен за Софију да је водим 2-3 пута недељно, да се искупа и у Београду, па да буде и вук сит и све овце на броју.

Јел имате неки базен за препоруку а да је проверено чист и да је за децу добар?", написала је Марина Ћосић на Инстаграму уз фотографију на којој седи у црном једноделном купаћем поред базена.

Иако је глумица само желела да сазна где други родитељи воде своју децу на купање током летњег одмора, секција за коментаре се претворила у ратно бојиште.

"Јао, ево ми сви што имамо децу водимо их на прљаве базене. Шта се бре више њањавиш", "Зашто морају да се купају стално?", "Боље води децу негде, па трчи са њима, гле како си грађена... Само ти копита фали", пише у коментарима који су избили на врх секције.

Са друге стране људи су поделили где воде своју децу и похвалии глумицу на природном изгледу.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".