Јелисавета Орашанин провела је неко време на одмору, одакле је редовно објављује секси снимке и фотографије, а најновије објаве, с једне прославе поред базена, по ко зна који пут су привукле пажњу глумичиних многбројних пратилаца.

Након пресељења из Болоње у Београд, где ће њен супруг, прослављени кошаркаш Милош Теодосић заиграти за Црвену звезду, глумица се упутила на заслужени одмор, а судећи по објавама, сасвим је у себи пробудила сексепил и не либи се да га јавно покаже.

Једна од објава која је направила посебну пометњу је снимак на коме Јелисавета показује своје дословно извајано тело с плочицама на стомаку. Понела је жути бикини без бретела, а нема ко се није одушевио овим призором.

Фото: Инстаграм принтскрин/jagodenamagli

 

 

Глумица се снимала из свих углова, док јој је тело било науљено, а њени атрибути истакнути.

Јелисавета Орашанин на неколико фотографија није носила брус испод одеће, док су са друге стране сви коментарисали како добро изгледа.

"Апсолутно предивна", "Мотај каблове, гаси интернет", "Ма, иди бре, женска главо", "Најзгоднија жена у Србији", "Каква си, ово није нормално. Мислим да ћу од понедељка на дијету. Гориш жено", само су неки од коментара одушевљених пратилаца.

БОНУС ВИДЕО: