Већ месецима уназад за главног фаворита важио је Бабy Ласагна из Хрватске са песмом "Рим Тим Таги Дим" и налазио се на првом месту за победу на кладионицама, док је по прогнозама кладионице наша представница Теyа Дора са песмом "Рамонда" била на 24. месту.

Фото: Јутјуб принтскрин/Eurovision Song Contest

 

 

Наиме, синоћ је поред публике гласао и стручни жири, међутим велики шок уследио је када је српска представница Теyа Дора од хрватског жирија добила само 3 поена.

Ипак, касније је испливао списак на ком се види да је публика у Хрватској Теyа Дори дала 12 поена.

Сада су се на мрежама појавила имена људи, који су чинили стручни жири Хрватске државе, а коментар у оквиру поста гласио је: "Све најгоре о овом жирију".

У питању су били:

  • Дино Јелусић
  • Миховил Шоштарић
  • Срђан Сканси Секуловић
  • Ивана Врдољак
  • Гина Вицториа Дамјановић

Марија Шерифовић се одмах на свом Твитеру огласила и реаговала на три поена које је Хрватска дала Србији.

 

 

- Сазнајте ми ко је жири у Хрватској, написала је на Твитеру Марија Шерифовић.

Касније је и честитала на успеху Теyа Дори и Бабy Ласагни.

Подршка Бабy Ласагни

Подсетимо, Марија Шерифовић је на свом концерту у Славонском Броду у Хрватској позвала све да подрже Бабy Ласагну.

 

 

- Знате шта, некоме је Евровизија важна, некоме није, али ви што не знате, сутра у девет треба да навијате за вашег Бејби Лазању. Наступа под бројем 23, ја знам више од вас! - почела је.

- Сад не говорим ово као Евровизијски фан, пре као особа која је учествовала... Верујте ми, тим људима који тамо оду, то им је јако важно, једнако као било који ваш посао, жеља за успехом, остварењем неких снова... Ја желим мојим комшијама да следеће године буду домаћини, а биће вам јасно шта то значи и за државу Хрватску... - казала је Марија.

Фото: Принтскрин Јутјуб/Eurovision Song Contest

 

 

- Тако да, навијамо, ви за Теyа Дору, ми за Бабy Ласагну. За мене границе не постоје, људе третирам да ли су добро или мање добро, или не уопште добро... А они упорно покушавају да уцртају границе - поручила је, чује се на снимцима са концерта.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: