Već mesecima unazad za glavnog favorita važio je Baby Lasagna iz Hrvatske sa pesmom "Rim Tim Tagi Dim" i nalazio se na prvom mestu za pobedu na kladionicama, dok je po prognozama kladionice naša predstavnica Teya Dora sa pesmom "Ramonda" bila na 24. mestu.

Foto: Jutjub printskrin/Eurovision Song Contest

 

 

Naime, sinoć je pored publike glasao i stručni žiri, međutim veliki šok usledio je kada je srpska predstavnica Teya Dora od hrvatskog žirija dobila samo 3 poena.

Ipak, kasnije je isplivao spisak na kom se vidi da je publika u Hrvatskoj Teya Dori dala 12 poena.

Sada su se na mrežama pojavila imena ljudi, koji su činili stručni žiri Hrvatske države, a komentar u okviru posta glasio je: "Sve najgore o ovom žiriju".

U pitanju su bili:

  • Dino Jelusić
  • Mihovil Šoštarić
  • Srđan Skansi Sekulović
  • Ivana Vrdoljak
  • Gina Victoria Damjanović

Marija Šerifović se odmah na svom Tviteru oglasila i reagovala na tri poena koje je Hrvatska dala Srbiji.

 

 

- Saznajte mi ko je žiri u Hrvatskoj, napisala je na Tviteru Marija Šerifović.

Kasnije je i čestitala na uspehu Teya Dori i Baby Lasagni.

Podrška Baby Lasagni

Podsetimo, Marija Šerifović je na svom koncertu u Slavonskom Brodu u Hrvatskoj pozvala sve da podrže Baby Lasagnu.

 

 

- Znate šta, nekome je Evrovizija važna, nekome nije, ali vi što ne znate, sutra u devet treba da navijate za vašeg Bejbi Lazanju. Nastupa pod brojem 23, ja znam više od vas! - počela je.

- Sad ne govorim ovo kao Evrovizijski fan, pre kao osoba koja je učestvovala... Verujte mi, tim ljudima koji tamo odu, to im je jako važno, jednako kao bilo koji vaš posao, želja za uspehom, ostvarenjem nekih snova... Ja želim mojim komšijama da sledeće godine budu domaćini, a biće vam jasno šta to znači i za državu Hrvatsku... - kazala je Marija.

Foto: Printskrin Jutjub/Eurovision Song Contest

 

 

- Tako da, navijamo, vi za Teya Doru, mi za Baby Lasagnu. Za mene granice ne postoje, ljude tretiram da li su dobro ili manje dobro, ili ne uopšte dobro... A oni uporno pokušavaju da ucrtaju granice - poručila je, čuje se na snimcima sa koncerta.

(Blic)

BONUS VIDEO: