Весна Змијанац одувек је важила за жену која је фатална за мушки род. Многи мушкарци и дан данас желе да је освоје, али она је, бар за јавност, већ неко време сама.

Фото: АТА имагес

 

Последњи партнер којег је представила у јавности је бизнисмен Жељко Ристић, а њихову везу обележио је велики скандал.

Фото:Принтсцреен/Јутјуб/Ексклузив

 

- Дуго ме је варао. Претходне преваре је вешто скривао, али у последњој сам га лично разоткрила. Затекла сам га у лифту наше зграде у загрљају водитељке која је познатија по баханалијама на сплавовима, него својим пословним ангажманима - изјавила је Весна за поменути магазин, а онда су медији наводи да је реч о водитељки Тамари Стојмиров, са којом се Жељко забављао неколико месеци након раскида са Весном. Ни Жељко, ни Тамара ову причу никада нису потврдили.

- Знам ја све о њој, и много више него што сви мисле. Многи о њој знају много тога, а ја нећу да јој дајем на важности и правим јој рекламу - рекла је Змијанчева за "Курир" када су је питали да ли је Тамару затекла са Жељком у лифту.

Иначе, Жељко Рстић се 2016. годину упустио у емотивну вез са још једном фолк певачицом - Златом Петровић. Злата и Жељко су се растали после само десет месеци љубави.

Фото: АТА имагес

 

- Прекинули смо нашу везу као и сви нормални људи, на цивилизован начин. Нико ни за ким не пати и не знам зашто се диже толика џева око те наше везе. Ова прича је завршена. Ја сам остварена и срећна жена, имам своје потомке и два брака иза себе, а ово са Жељком је било лепо дружење и није ми падало на памет да се удајем - рекла је певачица након раскида.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".