У питању је неко ко је остао добро упамћен током претходне сезоне ријалитија ''Задруга'', а многи су призивали њено појављивање у ријалитију. У питању је најпознатија кума на Балкану Милена Качавенда!

Фото: Принтскрин/Инстаграм/milenakacavenda

 

С обзиром на то да је помно пратила претходну сезону ријалитија ''Задруга'' и радо коментарисала сва горућа дешавања, а својим бритким језиком изазвала огромну пометњу у јавности, нема сумње да ће се у новом ријалити формату ''Елита'' одлично снаћи! Милена је спремна да направи тоталну поментњу, хаос и лом у новом ријалитију који ускоро стартује на телевизији Пинк.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Zadruga Official

 

Милиони гледалаца Пинка биће одушевљени, али и шокирани када буде био обелодањен званични списак учесника, на ком су велика имена с домаће сцене, контроверзне јавне личности, али и потпуно нова лица која ће привући пажњу широког аудиторијума. Прва, главна награда у овој сезони "Елите" износиће невероватних 100.000 евра, наградни фонд је никад богатији, те нема сумње да ће борба за прво место бити неизвеснија и узбудљивија него икада!

 

(Пинк.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".