Да ли је могуће да си толико незрео? Како те није срамота да се тако понашаш према Вики? Свуда си урлао и причао да не би прихватио дете - гласило је питање.

- Рекао је да је св*шио у мене јер није имао марамицу - била је гневна Вики.

- То што се десило је моја кривица, није њена. Кад сам данас имао расправу пред три жене, где је она то изнела, ја сам из неке контре рекао то... Није то никаква контра... Све је моја грешка, али зашто се ја љутим. Мене нервира што се ту нађу те силне другарице... - причао је Марко.

- Па и да ми је највећи душманим у питању, не бих дозволила да се неко према жени понаша као према крпи - скочила је Тара.

- Моја је грешка, шта да радим. Ако може да попије пилулу, нека је попије. Ја сам крив, није она крива. Махинално сам оно рекао - наставио је Осмакчић.

- Махилано си замало насрнуо на Мићу - пребацила је Вики.

- Ево, ја сам крив. Али боље је да се сада прекине, него не знам... Вики, извини, ја сам крив - причао је Марко.

- Он се не каје, није му жао. И није се десило то, ти си то урадио. Шта би рекао детету? Нисам имао марамицу, па сам морао у маму - наставила је Тара.

- Ја сам крива, ушла сам у однос, а знала сам за њега. Комбинација је прешла у везу. Није проблем ни крај. Проблем је, имамо односе 15 дана. Ја сматрам да дечку не треба да кажем да не завршава у мене. Још ми је рекао да постоји могућност да је пре 15 дана пет пута завршио... Проблем су његове лажи - урлала је Вики.

- Брата ми мог, само је јуче била та ризична. Кунем се у брата - рекао је Марко.

(пинк.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".