Реч је о двојици мушкараца и њиховим породицама у Грчкој. О томе сведочи једна објава на друштвеним мрежама која је, осим веома ружне сцене са плаже, отворила питање културног понашања и међусобних односа људи који се нађу на одмору.

На Фејсбук групи "Грчка инфо" осванула је објава једне жене која се тренутно налази у Ханиотију. Она је описала непријатну ситуацију којој је присуствовала у вечерњим сатима на плажи.

- Нажалост, јуче око 20 часова смо присуствовали тучи двојице мушкарца око пецања, док су се људи још увек купали. Човек је почео да пеца, други му рекао да није дозвољено, овај му одговорио уз псовке и настаде туча. Данас смо чули да је том што је пецао, поломио два зуба, аркаду и позади главу каменом. Језа је била видети све то, поготово што су њихова деца то гледала и вриштала. Доктор у месту га није ни прегледао, него га упутили у болницу. Ето како човек упропасти одмор себи и породици - написала је она, преноси Мондо.

Убрзо се повела полемика о лепом понашању и томе шта је дозвољено радити на плажи, а шта не. "Против сам насиља, али је недопустиво да пецају док има купача. Ако је лепо био упозорен, ово му је наук за следећи пут. Исто важи и за људе који пуштају псе у воду на плажи, јер је то законом у Грчкој забрањено ако има других купача. Мени лично љубимци не сметају, али пецароши да", написао је један члан групе.

"Треба да се зна да је пецање забрањено, данас сам са супругом причала на ту тему, каже да можемо да понесемо пецаљке, ја рекох да не можемо, забрањено је, плус - кажњиво. То је инфо која треба да се зна и да се поштује. Мој супруг није упућен, а обоје волимо пецање, али на реци... Хајде сад сви да радимо шта нам падне на памет и да не поштујемо правила, па настао би општи хаос. Ето, нека буде то поука овог поста, а не то што је неко био агресиван или да се преноси трач", додала је једна жена из групе.

БОНУС ВИДЕО:

КРВАВА ТУЧА У РОЖАЈАМА: Ножем повређене три, ухапшене две особе

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".