Млада лепотица Бела Хадид најпре је забринула бројне фанове поделивши путем Инстаграма низ фотографија насталих током њене већ прилично дуге, те болне битке с лајмском болешћу. Истакавши да никако не диже руке од себе, успела је мало да разведри ситуацију онлајн.

Свакако, јасно је да јој није лако и зато су многи били они који су је, иако далеко, обасипали речима подршке.

 

 

- Мала ја која је патила била би баш поносна на велику мене, која не одустаје - прокоментарисала је у опширној поруци, остављеној крај објаве у којој се види кроз какве све третмане пролази за своје боље сутра.

Такође, посебно се захвалила познатој мајци Јоланди, која је задужена за "чување њених картона и на томе што јој ни у једном тренутку није напустила страну, те је чувала, подржавала и веровала у њу, да ће успети данас-сутра да се избори са свим мукама".

 

 

Подсетимо, она је чак извесно време свој пут ка оздрављењу од исте болести и снимала као, тада, једна од жена из екипе "Реал Хоусеwивес оф Беверлy Хиллс" серијала, 2012. године.

Упркос језивој борби, Бела да може - ништа не би мењала, јер тврди да ју је све кроз шта је прошла, али и оно кроз шта још увек пролази, управо и направило девојком каква је сада.

БОНУС ВИДЕО: