Мира је искрено одговорила да ћерци замера што истиче груди и носи халтере, а певачица је рекла да се Мире пита да би вероватно била закопчана до грла као часна сестра. 

Фото:Принтсцреен/Јутјуб/Амиџшоу

 

- Ја да питам њу за мишљење и да је чекам веровато бих била обучена као часна сестра. То не иде уз моју природу и слободу коју носим у себи - па искрено одговорила шта мисли ко доминира приморјем: 

- Ја не гледам себе тако. Немам то као ко је најјачи и ко доминира. Мало немам тај ментални склоп певачице да бих одговорила на то питање. Оно што ми је драго јесте да ја имам своју публику - рекла је она.

Наташа је гостовала и у емисији "Амиџи шоу" у којој је пуштен мајчин интервју у ком онја говори како би реаговала када би чула да се ћерка поново удаје: 

- Замерам јој на тим халтерима, воли да се разголити, груди да разголити, тур да разголити, али нема разлога. Доста су људи видели, већ 20 и кусур је она на сцени и стално то гледају, дај да виде нешто друго. Песму волим да јој похвалим, код облачења увек имам неку замерку, имам некад и код певања, али она каже да то тако треба, кад је то већ снимљено шта је ту је, али имам право да кажем своје мишљење - прича она и открива како Наташа реагује на критике:

- Она не прихвата критику, уме да се окрене и оде, а пита ме, кад ме већ пита, ја ти кажем. Кажем јој шта ми се не допада као гледатељки, а као и мајци. Не волим када је провокативно обучена, али она каже то тако мора.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: