Марија Ана Павловић, цимерка убијене тиктокерке Ное Миливојев, наводно је претучена прошле ноћи у једном хотелу у Београду. На њу је, како тврди, насрнула непозната жена.

Марија Ана сада је за "Блиц" и изнела своју страну приче о инциденту у хотелу. Како је рекла случај није, а нити ће пријавити полицији.

- Још увек сам потресена. Данас ми је рођендан, а бесна сам и нервозна. У глави ми је то што је нисам јаче ударила, да она осети како мене боли на нокту. Дошло је до инцидента јер је она била љубоморна. Њен дечко је мени пришао и похвалио ме је да добро изгледам. Била сам умотана у пешкир и њу је то потресло. Ухватила ме је за вилицу. Била сам у фазону "склањај руке са мене да те не бих поломила". Она је склонила руке са мојих образа, какве руке има добро да ми није упропастила лице.

- Девојка је почела да се качи за мене. Да ме смара. Како се пела ка мојој соби у хотелу, ухватила ме је за руку, где ми је одломила нокте. Ја сам њу онда шутнула у стомак, она је отишла по даску за сецкање парадајза да ме са тим удари. Нико није хтео да приђе да ме одбрани, једино мој друг је био ту.

- Чудно се осећам. Рођендан ми је данас, па ћу се напити и ваљда ће ми бити боље. Нисам звала полицију, да не испаднем нечовек јер сам и ја њу ударила - рекла је Ана Марија за "Блиц".

БОНУС ВИДЕО: