Водолија и Близанци

Они имају о чему да разговарају јер имају широк спектар тема и воле критичку анализу. Они су јако забавни и где год да се појаве одушевљавају својом непосредношћу.Спремност Близанаца и Водолије да буду потпуно искрени, чак и када тоније пријатно чврсто ће их повезати и обезбедити дугорајну везу. Када су заједно они су јачи и лакше могу да преброде све невоље.

Лав и Стрелац

Лав и Стрелац су ватрени знакови који се не мире с рутином. Њих покреће страст, авантура и увек су у потрази за новим искуством.Како су карактеристике Лава и Стрелца прилично сличне, они се међусобно одлично разумеју. Када су заједно шире око себе позитивне вибрације због чега су радо виђени у сваком друштву. Чак и када дође до кризе у вези, они ће је лако превазићи и издигнути везу на вишу ниво. Нихове душе просто пламте када су заједно.

Девица и Бик

Код њих све иде полаганим, али сигурним корацима. Потребно им је време да учврсте однос и да им веза процвета. Они одлично брину једно о другом  док су заједно.Девица и Бик ће делити кућне обавезе, слушати једни друге и подржавати их када су у питању њихове професионалне аспирације, као и лични раст и развој. Када Девица и Бик раде тимски могу много тога да постигну. Док Девица има рационалнији приступ љубави, Бик је брижан и привржен. Зато се они тако добро надопуњују.

Фото: Профимедиа

 

Рак и Рибе

Када се Рак и Рибе  споје, резултат је ништа друго до небески спој две душе које савршено одговарају једна другој. Партнерство Рака и Риба је изграђено на почетној и тренутној привлачности, као и препознавању душа.Имају исте емоционалне компоненте, што је корисно за развој њихове везе. Компатибилност између Рака и Риба ће сигурно бити глатка и мека јер су то две хармоничне особе пуне љубави које имају и заједничке пословне интересе. Заједно лакше сагледавају и превазилазе тешкоће.

Вага и Близанци

Вага и Близанци су један од најбољих хороскопских парова за живот. Они су  предодређени да створе велику везу јер  презиру да буду сами. Такође, воле да излазе и да се добро забављају.Њихова омиљена активност су путовања на нове локације и упознавање људи из различитих култура. Оба партнера ће уживати да проводе време заједно путујући широм света и стварајући успомене које ће трајати цео живот. Ваге препознају јединственост Близанаца и не врше притисак на њих.

Ован и Стрелац

Они су најатрактивнији пар у Зодијаку. Представљају идеалан љубавни спој и имају многе заједничке особине као што су страст, висок ниво енергије и спремност да се искусе нове идеје.  Више их занима да искусе живот него да читају о томе или да уче на грешкама других.

Јарац и Бик

И Јарац и Бик деле органски и хармоничан однос. Ни једни ни други се не плаше да одвоје своје време да постигну своје циљеве. На одређени начин, Бик и Јарац могу бити мало превише троми, а Јарац може бити превише крут за Бика. Ипак, они су привучени једно другом на земаљски, сензуални начин који је готово без премца.Слични идеали, интересовања и нивои посвећености чине их још компатибилнијима. Јарчеви имају тенденцију да буду аскете, док Бикови воле луксуз, што ствара идеалну равнотежу снага и слабости у њиховој вези.

Шкорпија и Лав

Свако од њих жели да буде главни, али они то  раде на различите начине. Ова заједничка жеља могла би изазвати таласање у иначе стабилном и глатком партнерству.Они ће брзо решити своје несугласице све док могу да држе свој его на дистанци и ставе партнерство на прво место. То је један од неколико хороскопских парова који чине најбоље хороскопске парове упркос њиховим супротним карактеристикама.  Оба знака су под јаким утицајем Плутона што их чини страственим.

Бик и Рак

Они успостављају везу засновану на поверењу, наклоности, блискости и заједничким циљевима и вредностима. Они су породично оријентисани и брига о најмилијима им је у крви. Заједно могу створити хармонично и срећно љубавно гнездо.Док је Бик тврдоглав и одан свом партнеру, Рак је захтевно и мрзовољно створење. Међутим, њихова веза је много дубља од само прихватања међусобне разлике. Овим знаковима не сметају мане једни других. Уместо тога, то је прилика да обоје науче и упијају добре квалитете једни других.

БОНУС ВИДЕО: