Санела Дијана Џенкинс је једна од најлепших и сигурно најбогатијих Босанки која живи у Лос Анђелесу. Рођена је у Сарајеву, у Босни и Херцеговини, да би бежећи од рата у БиХ 1992. године дошла у Лондон.

На факултету је упознала будућег супруга, 14 година старијег предавача Роџера Џенкинса. Венчали су се 1999. у Лондону и добили двоје деце.

Санела (51) је сада поделила срећну вест на Инстаграму - родила је девојчицу, која је њено четврто дете.

 

 

- Добродошла на свет, наша слатка девојчице. Упознајте Елоди Мае Бук. Рођена је 8. августа 2023. - објавила је.

Ко је заправо Санела и за кога је била удата?

Њен супруг био је банкар који је у само једној години зарадио 75 милиона фунти и склопио уносне послове за банку Барцлаyс, за коју је радио, а зато што ју је извукао из кризе, награђен је с 30 милиона долара. У браку су били 10 година, а Санела је из свега изашла богатија за 150 милиона долара, отприлике половину супруговог богатства, процењеног на 380 милиона евра. Бивши супружници нагодили су се у процесу који су британски медији називали најсрећнијим разводом свих времена. Након три године раздвојености Санела и Роџер развели су се мирно и у пријатељској атмосфери, пише Тпортал.

Бивши супружници нагодили су се у процесу који су британски медији називали најсрећнијим разводом свих времена. Они имају двоје деце, а са садашњим партнером Ашером има ћерку Алијанах (2) и недавно рођену девојчицу Елоди.

 

 

Након развода Санела је наставила да се бави предузетништвом и хуманитарним радом. Дружи се са светским фацама попут Шона Пена, Елтона Џона и Синди Крафорд. Била је део серијала Праве домаћице са Беверли Хилса. Била је на листи 500 најбогатијих људи у Великој Британији.

2009. године је покренула још једну милионску компанију "Неуро брендс" за здрава и негазирана пића- која се налази на преко 60.000 локација у Америци и Великој Британији.

 

 

Данас живи у вили вредној 87 милиона долара у Лос Анђелесу, а прве комшије су јој Крис Џенер и Клои Кардашијан.

БОНУС ВИДЕО: