Популарна фолкерка Рада Манојловић прави хаос где год да се појави, а атмосферу на својим наступима и тезгама увек доведе до усијања. Снимак са њене последње тезге већ је постао виралан и кружи друштвеним мрежама, а Рада га је поделила на свом Инстаграм профилу.

Фото:Принтсцреен/Инстаграм/радмиламанојловиц

 

Певачица је певала на једној прослави и на себи је имала уску хаљину за изрезом до кука, као и дубок деколте. У једном тренутку се попела на столицу и узела ајнцер, а тад је кренуо хаос.

Фото:Принтсцреен/Инстаграм/радмиламанојловиц

Фото:Принтсцреен/Инстаграм/радмиламанојловиц

 

 

Она се у заносу ударала ајнцером по задњици, ходала по столицама и није скидала осмех са лица. Гости су се окупили око ње и почели да бацају новчанице по њој. 

Певачоца годинама не мења стил облачења и позната је по ношењу уских хаљиница, а једном приликом је на телевизији говорила како су је старије колегинице критиковале због овога.

Фото:Принтсцреен/Инстаграм/радмиламанојловиц

 

- Мислим да су они подлегли притиску околине. Не кажем да ја то нисам имала. Верујте, мени су старије колегинице велике звезде говориле: "Не можеш таква да се појавиш у емисији или на аеродрому". Саветовале су ме да од прве веће зараде, макар и не јела купим Шанел ташну или бунду - присетила се она, али никада такво размишљање није прихватила - рекла је Рада на телевизији Прва, па додала:

- Знате ли колико кошта ова хаљина на мени? Ни две хиљаде динара. Сестра ми је поручила онлајн мислим да је платила 1. 800 динара Мој став је да ствари не носе мене него ја њих. Битно ми је како се осећам у томе што обучем, шта ми вреди ако сам обукла нешто скупо, а немам енергију за наступ од два сата. Хоће ли публика да ме гледа како стојим са ташном на сцени? То би била слика без тона - закључила је.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".