Бивша учесница "Великог брата" Татјана Јованчевић прошла је кроз тежак период када јој је у младости ампутирана нога, а пре две године јој је одстрањена дојка.

"Имам 48 година и желим жива и здрава да дочекам 50. рођендан. Прошле године сам напипала нешто на дојци и одмах се јавила на онкологију. Рекла сам докторки 'Остала сам без ноге, не желим и без дојке. Ја знам шта је рак'", рекла је Татјана и открила да је тешко поднела операцију у августу ове године.

Фото:Принтсцреен/Инстаграм/Татјанајованчевић

 

"Од три тумора извадили су ми два која су малигна. Доктор ми је тада предложио ампутацију. Питала сам га да ли је то једини начин да преживим. Тешко сам то поднела, јер се више не осећам као жена. Боли ме што када се скинем нема ме ни пола, немам ни ногу ни дојку" - рекла је Татјана својевремено.

Фото:Принтсцреен/Инстаграм/Татјанајованчевић

 

Тања је тада открила да јој је горе сада него када је са 23 године остала без ноге.

"Сместили су ме у Клинички центар и рекли ми да имам рак који је метастазирао. Доктор ми је саопштио да ћу живети још два месеца. Покушали су да ме спасу хемиотерапијама, а након прве сам остала без косе. Спала сам на 39 килограма и осећала сам да је крај близу. Имала сам две опције - да живим без ноге или умрем са ногом. Отишла сам код доктора и рекла 'Хоћу да живим'" - рекла је она.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".