Ненад Јездић, глумац који оставља аутентичан траг у свакој улози, одавно је свој мир пронашао у селу Забрдица, те поносно истиче да пољопривреду обожава. 

Годинама је у предивном браку са супругом Саром, а круна њихове љубави су четворо деце.

Као прави заштитник, не експонира своје најмилије у јавности, како би спречио да буду део неких непирјатних ситуација.

Фото: П. Милошевић

 

 

Виртуелни свет га уопште не занима, истиче да жели да живи у реалност, те зато нема ниједну друштвену мрежу.

- Сајбер свет подразумева лажни идентитет, подразумева лажни профил, тенденциозно казивање, без односа да се говори о човеку, већ о неком објекту. Не верујем у сајбер свет, немам мреже и профиле, то је за мене лажни свет. И корону сам лакше поднео из позиције човека на свом имању, на свом плацу, у својим воћкама, у својој пољопривреди- казао је том приликом.

Јездић врло ретко прича о својој лепшој половини, а је једном приликом подвукао да му је породица највећа снага.

Фото: АТА имагес

 

 

- Када сам рекао "да", да ли у цркви, пред сведоцима, у општини, сећам се своје прве помисли: "Сад дај све од себе да ово твоје 'да' никада не буде укаљано". Бити витез, бити чојствен, све жене поред себе држим као мало воде на длану… То је нешто чиме се ја водим - објаснио је.

Глумац је својевремено објаснио да Сара ни по коју цену не жели да се експонира и да он њењу одлуку апсолутно поштује без поговора.

- Она не воли да је спомињем ни по статусу који ужива у нашој брачној заједници, а камоли име да јој изговорим. Она је у овој причи ја, а ја сам она. То је суштина брачног живота - испричао је глумац.

Труди се да својим примером деци пренесе да само упоран и истрајан човек са јасним циљем испред себе може постићи велики успех у свим сегментима живота.

Фото: В. Данилов

 

 

- Деци једино помажемо уколико им дамо прави пример. Једна мудрост каже: "Ако хоћеш да мењаш свет, прво почни од себе". Чини ми се да што се више опиремо нашим лошим принципима, то смо садржајнији и успешнији као људи, као личности. - рекао је Јездић за "Глорију".

Полако остварује све своје жеље.

- На путу сам испуњења својих пословних циљева. Имам принцип да радим онако како умем. Моја дестилерија је настала још пре 20 година, са првим засадима воћа. А то воће је последица жеље за производњом ракије. То није нешто чему сам се посветио јуче, то настаје и наставља да се развија. Сада могу да произведем и двеста хиљада литара ракије, под условом да тржиште има ту потребу, али оно то нема. Зато не желим себи да стварам веће трошкове и издатке него што могу да поднесем закључио је.

БОНУС ВИДЕО: