Наташа је изјавила да она цео живот машта о мужу попут Хариса: 

- Харис потиче из једне дивне академске породице, он је господин који је велики траг оставио на нашој јавној сцени. Част је имати таквог мужа, ја то тражим цео живот. Желим му сву срећу, желим да га живот срећом части.- рекла је за Радио Светски. 

 

Певачица није имала лако одрастање, али ни почетак певачке каријере: 

- Деца која су ишла у школу са мном живела су лагоднији живот и нису разумели моју ситуацију и живот. Били су добро обучени, путовали су, носили нове телефоне, ја то нисам имала. Са 18 година сам први пут отишла на море које сам сама себи платила- говорила је о свом животу са сузама у очима певачица и додала да је живела у гаражи:

Фото: Принтскрин/Инстаграм/natasa_idila_official

 

 

- Када сам се одселила живела сам у гаражи. То је гаража која је адаптирана у један стамбени објекат. Са 16 година не можете себи приуштити сјајне и луксузне услове. Делила сам купатило са старијим господином, али нисам га много ни сретала јер сам радила и ишла у школу.

Фото: Новости

 

Оголила је душу о својим почецима када је реч о каријери, испричала шта јој је било најтеже: 

- Када почнете да се бавите певањем, не може одмах да се пева по приватним весељима него мора да се прође тај кафански занат. У кафану долазе разни људи, неко да се весели, неко да склопи посао, неко да пева, него да 'гледа' музику, неко да исприча своје проблеме... Било је тешко када неко дође на ухо вам прича своју животну причу или вам обећава да може да вас спаси одатле и пружи бољи живот... Увек сам се држала свог пута и била сам свесна да то морам да прођем. Некада сам и уплакана заспала... Желела сам да никада нисам крочила у кафану и да сам са својим родитељима седела код куће и гледала филмове... Али, када се смирим, кажем себи "издржи", испричала је Наташа.

БОНУС ВИДЕО: