Тијана Милентијевић недавно је купила стан, за који каже да је њен велики успех, а како смо сазнали, за њега је искеширала чак 150.000 евра.

– То је заиста огроман успех, дуго сам прижељкивала да купим стан, пресрећна сам сада. Следеће године ћу се дефинитивно уселити, а већ сада планирам како ће све да изгледа. Имам другарицу која је архитекта па ће ми она помоћи око свих детаља – истакла је певачица за “Блиц”, која у последње време изгледа никада боље.

– Хвала вам, али заправо сам се ових дана мало угојила, само то вешто прикривам. Бићу мало на дијети. Опустила сам се јер имам много наступа и једем касно, али боже мој, дешава се – рекла је Тијана, која не пати од брендираних ствари.

Фото: АТА имагес

 

 

– Цена хаљине није битна, важно је да лепо стоји и да добијем похвале. Никада до последњег тренутка не знам шта ћу да обучем. Дефинитивно на гардеробу највише волим да трошим новац, и на храну – признала је искрено кроз смех.

Заљубљена сам

Тијана каже да је срећно заљубљена у једног момка, којег још увек није открила јавности, те је открила шта је то привлачи код мушкарца.

Фото: АТА имагес

 

 

– У вези сам, да, не траје дуго, али се надам да ће све остати како јесте. Срећна сам, заљубљенаи испуњена – рекла је и додала:

– Важно ми је да је занимљив, да ме поштује и да ме засмејава.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: