- Седам дана је била код мене, осми дан су издали локацију, осми дан је сазнао где се крије. Низама се жалила да има проблема и зато је и побегла код мене са дететом од тог насилника - каже скрхана тетка трагично преминуле жене.

О крвавом дану када је убица дошао на врата, Зијада каже:

- Када је сазнао да се Низама налази код нас дошао је на врата. Прво је мени претио пиштољем, па је мог сина истерао напоље. Онда је узео дете и њу одвукао па почео да пуца по нама. Ранио је мог сина Недима. Ја сам тада позвала полицију која је стигла након 20 минута, иако је наша кућа удаљена само један километар - прича видно потресена жена.

Она је додала и да породица поседује документ у коме је Низами одбијена заштита када је је пријавлла Нермина за насиље, а последњи пут то је урадила пре три дана.

Фото: Инстаграм принтскрин

 

- Да су полиција и судство правовремено реаговали ова страшна трагедија која нас је завила у црно могла је да се спречи и Низа би сада уживала поред своје ћерке - поручила је Зијада Вуковић Памуковић.

Подсећамо, Нермин Сулејмановић, који је починио троструко убиство, почевши од своје невенчане супруге Низаме Хећимовић, већ је пријављиван полицији за насиље у породици.

Он је убио је своју супругу испред викендице у месту Сибовац, недалеко од Градачца, док је њихова ћерка лежала у локви крви и плакала.

Фото: Инстаграм принтскрин

 

Како се могло видети на узнемирујућем снимку који је сада обрисан, он је питао несрећну жену зашто га је пријавила полицији, а она је одговорила да се бојала за себе и дете.

Након што је претукао и убио своју невенчану супругу, Нермин је убио још двоје људи, оца и сина (23), турске држављане, Џенгиз Ондера и Џенгиз Дениса. У крвавом пиру је рањена и мајка, тачније супруга убијених, која се налази у животној опасности на Клиници за анестезиологију и реаниматологију у Тузли, пренео је Информер.

БОНУС ВИДЕО:

ПРЕЖИВЕЛИ РАФАЛЕ УРОША БЛАЖИЋА, А СЛУПАЛИ СЕ АУТОМ: Млади из Малог Орашја у болници, породице у шоку

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".