На друштвеној мрежи Инстаграм осванула је порука са последњим речима несрећно страдале жене.

Како се наводи, она је и пре самог убиства била уплашена за свој и девојчицин живот.

- Последње речи несрећне жене, на његов упит зашто га је пријавила полицији, биле су: "Бојала сам се, бојала сам се за себе и дете" - наведено је у објави особе која је гледала снимак убиства објављен на друштвеним мрежама.

Он је наиме прво крвнички претукао супругу. Потом ју, крваву и са бројним повредама, снимао док обамрла од удараца и лица изобличеног од повреда, седи испред куће.

Фото: Друштвене мреже

 

 

Убица је потом узео пиштољ, а у позадини снимка се чује дете како плаче. Сулејмановић потом снима тешко повређену супругу уз речи "гледајте, кад имате посла с +***** која те пријави полицији". Како се могло видети на узнемирујућем снимку, он је питао несрећну жену зашто га је пријавила полицији, а она је одговорила да се бојала за себе и дете.

- Бојала сам се, бојала сам се за себе и дете - тешком муком рекла је она, након чега јој је убица хладнокрвно испалио хитац у главу.

Иначе, Сулејмановић је свирепо убиство своје супруге снимао на Инстаграму, након чега је добио многобројне пратиоце.

Фото: Инстаграм принтскрин

 

 

- Монструма из Градачца је пратило 11 хиљада људи, а од тренутка убиства је добио још три хиљаде пратитеља. Видео убиства (најмучнији који сам икада видела) је лајковало око 500 људи. Ми смо као друштво болесни.

Три особе рањене су у данашњем крвавом пиру који се догодио у Градачцу када је Нермин Сулејмановић убио супругу и још две особе. Нажалост, једна од њих је подлегла повредама у болници. Реч је о полицајцу Хусеину Которићу.

Подсетимо, убијени су Невзета Хећимовић, Сулејмановићева невечана супруга, затим Ондер Џенгиз и Денис Џенгиз, отац и син, турски држављани. Рањени су полицајац Хусеин Которић и грађанин Недим Памуковић, као и Хариса Џенгиз, супруга Ондера Џенгиза.Убица је извршио самоубиство после злочина.

(Србија данас)

БОНУС ВИДЕО: