Након свирепог вишеструког убиства које је починио Нермин Сулејмановић, грађани Градачца опраштају се од оних који су у крвавом пиру трагично страдали. Прва жртва била је Нерминова невенчана супруга Низама Хећимовић која је страдала пред очима њихове ћеркице. Од трагично страдале жене се опраштају потресним речима, а како истичу, највише их боли што Низама "није страдала само од Нерминове руке".

- Није моју Низаму убио само Нермин. Није то урадио само метком. Убио је он живот у њој и раније. Убили су је заједно и његови људи из институција.

Суткиња Лејла Нумановић која је одбила предлог о забрани приласка. Доушници из МУП Градачац који су му рекли с ког је броја пријављено насиље у породици - написала је Низамина сестра на друштвеним мрежама.

Суткиња преписала туђе решење?

Низама Хећимовић неколико пута је пријавила свог невенчаног супруга Нермина Сулејмановића за насиље, међутим, Сулејмановић је за ту пријаву сазнао, а систем уместо да је заштити, он јој је послао џелата на врата.

У медијима је објављено решење Општинског суда у Градачцу којим се одбија предлог МУП-а да се Нермину забрани приближавање жртви. Међутим, како се види у решењу, суткиња је уместо имена Сулејмановића написала име непознатог мушкарца, због чега се поставља питање - да ли је суткиња само преписала образложење из другог предмета?!

- Из садржаја захтева за изрицање заштитних мера следи да је Мухарем Ћелосмановић рање насиља у породици вршио према својој невенчаног супрузи, као члану породице са којим живи чиме је нарушио њихов породични мир и телесну целовитост. Међутим, члан породице, који је по захтеву за изрицање заштитних мера означен као жртва насиља је одбила да сведочио, а што је суд утврдио и читањем записника о саслучању сведока Хећимовић Низаме сачињен у ПУ Градачац - наводи се.

Фото: Друштвене мреже

 

"Бојала сам се за себе и дете"

- Бојала сам се за себе и дете - једва је изговорила Низама која само који минут касније бива хладнокрвно ликвидирана једним хицем у чело.

Нермин је потом побегао, а за време бекства оглашавао се на друштвеним мрежама, где је наводио да га је "пријавила због пар шамара".

Према најновијим информацијама које су објавили медији, Низама је са дететом побегла код тетке, где ју је разјарени убица, када је сазнао да га је пријавила, нашао, а потом отео и одвео у викендицу где ју је претукао и убио.

Фото: Инстаграм принтскрин

 

Беба лежала у локви крви

Подсећамо, Нермин Сулејмановић, који је починио троструко убиство, почевши од своје невенчане супруге Низаме Хећимовић, већ је пријављиван полицији за насиље у породици.

Он је убио је своју супругу испред викендице у месту Сибовац, недалеко од Градачца, док је њихова ћерка лежала у локви крви и плакала.

Како се могло видети на узнемирујућем снимку који је сада обрисан, он је питао несрећну жену зашто га је пријавила полицији, а она је одговорила да се бојала за себе и дете.

Фото: принтскрин друштвене мреже

 

Након што је претукао и убио своју невенчану супругу, Нермин је убио још двоје људи, оца и сина (23), турске држављане, Џенгиз Ондера и Дениса Ондера. У крвавом пиру је рањена и мајка, тачније супруга убијених, која се налази на Клиници за анестезиологију и реаниматологију у Тузли и данас је у свесном стању.

БОНУС ВИДЕО:

ПРЕЖИВЕЛИ РАФАЛЕ УРОША БЛАЖИЋА, А СЛУПАЛИ СЕ АУТОМ: Млади из Малог Орашја у болници, породице у шоку

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".