Сулејмановић је у крвавом походу најпре убио невенчану супругу Низаму Хећимовић, чију је бездушну ликвидацију преносио уживо на Инстаграму.

Затим се са места убиства, у викендици крај града, упутио ка Градачцу, пише Блиц.

Фото: Друштвене мреже

 

- Денис је дошао до кебаба да једе. Мислим да је Нермин опалио два метка, погодио га је у главу. Људи су одмах пришли да помогну, али спаса није било. Убио га је на лицу места! Страшно је изгледало. Све сам гледао очима и никоме не желим да то гледа. Најрадије бих све избрисао из сећања - рекао је младић који ради као конобар у Градачцу.

Сулејмановић је потом кренуо ка кући у којој живи породица Ондер и успут срео Денисовог оца Ђенгиза.

- Убио га је, а потом ранио његову супругу Харису, те Недима Памуковића и једног полицајца - испричао нам је овај сведок.

Кад је убио двојицу Ондера, Сулејмановић је сео у Ђенгизов БМW и урадио нешто што наговештава његов мрачни план да се не преда, већ да настави бекство, а с њим можда и крвави поход ако му се неко нађе на путу.

Фото: Друштвене мреже

 

Како пише "Аваз", Сулејмановић се одвезао до бензинске станице и у Ђенгизов БМW насуо пун резервоар горива. Зашто би то урадио у тренутку кад га полиција увелико тражи, ако није планирао да побегне? И шта би тек снашло Градачац да је успео?!

- Када је насуо гориво, ушао је кроз затворена врата у простор бензинске пумпе, дакле разбио их, и узео литар воде. Након тога је одјурио према фарми у месту Леденица Доња - рекао је сведок овог догађаја.

Радник који се задесио на пумпи се заледио од страха пред призором набилдованог, разузданог и наоружаног Сулејмановића.

- Човек је премро од страха. Не проговара! Како и да проговори, можете само замислити како је изгледао Сулејмановић након што је толико људи побио - каже овај сведок из улице у центру Градачца, у којој је у петак владало опсадно стање.

Фото: Друштвене мреже

 

Сулејмановић се затим у БМW-у крцатим горивом одвезао у смеру напуштене фарме у месту Леденица Доња. Шта се потом догађало у његовом мрачном уму заувек ће остати тајна.

Да ли је и зашто одустао од даљег бекства? Да ли је коначно схватио какав ужас је починио тог дана? Или се само уплашио полицијске потере?

Било како било, Нермин Сулејмановић, помахнитали масовни убица, извршио је самоубиство на напуштеној фарми. Градачац и цела Босна и Херцеговина могли су да одахну - накратко.

Уздах олакшања код житеља Градачца и околних места заменило је, попут снажног ударца у стомак, сазнање какав се ужас управо одвио пред њиховим очима и колико ће дубоке ране које је нанео убица Сулејмановић дуго зарастати.

БОНУС ВИДЕО:

КРВАВА ТУЧА У РОЖАЈАМА - Ножем повређене три, ухапшене две особе

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".