Наиме, она је испричала да је са 17 година побегла од куће јер ју је отац наводно физички злостављао.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ceca (@ceca_jovanovic_)

 

Након ове изјаве, у јавности се појавио и њен отац који је деомантовао ћеркине речи, а током "Фарме", Цеца и њена породица прошли су све фазе, од одрицања до поновног помирења.

- Мене је мама оставила кад сам била мала и злостављала ме је много, само ја тога тада нисам била свесна. Онда је она отишла са другим човеком и оставила ме. Али ја сам сазнала где живи, па сам је звала да поново дође код мене. Она ми је сурово рекла да више не постојим за њу, испричала је тада Цеца цимери из ријалитија Кристини Чанковић.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ceca (@ceca_jovanovic_)

 

Јовановићева је тада открила да покушала себи да одузме живот, а причала је и о својој мајци.

- Покушала сам да се убијем кад смо се преселили у Београд јер нисам могла то да поднесем. Била сам у болници, примала сам инјекције пошто сам почела да халуцинирам. Онда се мајка вратила и загрлила ме. То је њен последњи загрљај, јер после нисам могла да је гледам очима.

Она је тада додала да када је мајка напустила породицу, почело је злостављање са очеве стране. Њему је сметала свака ситница.

Фото: Јутјуб принтскрин/ In Production Official

 

 

- Мој тата је много насилан. Ако ставим патике на погрешно место, он је у стању да ме истуче. Када добијем кеца у школи, па то је хаос, то шикља крв. Све моје проблеме сам сама решавала, причала је тада кроз сузе Моделсица.

Цеца се у међувремену скрасила и започела романсу са мушкарцем који није познат јавности, а недавно се остварила и у улози мајке.

СОС телефон за превенцију самоубиства

Национална СОС линија за превенцију самоубиства доступна је 24 сата дневно. Она је део пројекта Министарства здравља и Клинике за психијатријске болести "Др Лаза Лазаревић". На располагању је тим едукованих професионалаца из домена менталног здравља, који пружањем подршке и помоћи, саветима и интервенцијом у кризним ситуацијама раде на превенцији самоубиства.

Они којима је неопходна помоћ могу да позову на број 0800/309-309, опција 1. Према последњем пресеку Републичког завода за статистику, током 2020. године самоубиство је извршило 895 особа.

БОНУС ВИДЕО: