- Према наводима кривичне пријаве полицијксе станице Савски венац, осумњичени је кривично дело које му се ставља на терет учинио у породичној кући тако што је након краће вербалне расправе са супругом истој задао ударац шаком у пределу вилице којом приликом јој је нанео тешке телесне повреде – прелом доње вилице, а што је констатовано од стране лекара Максиофациалне хирургије Стоматолошког факултета - наводи се у саопштењу тужилаштва.

Осумњичени А. Ђ. данас је саслушан у Првом основном јавном тужилаштву у Београду у присуству браниоца по службеној дужности и он је изнео одбрану, односно своје виђење критично догађаја.

- Тужилаштво је након саслушања Првом основном суду у Београду предложило да се према осумњиченом одреди притвор због сумње да ће утицати на сведока оштећену која још увек није испитана. У даљем току поступка биће испитана оштећена, извршиће се неопходна вештачења, и предузеће се остале неопходне доказне радње у циљу даљег процесуирања осумњиченог - наводи се у саопштењу тужилаштва.

Иначе, како сазнајемо, повреде несрећне жене биле су језиве.

- Да је ударац био мало јачи или да је ударила главом, могло је да се деси да несрећна жена не преживи напад мужа насилника - каже извор Курира.

(Курир.рс)

БОНУС ВИДЕО: