Супруг покојне Марине Туцаковић кренуо је у обрачун са естрадом, а још давно је и његова супруга имала проблем с једном певачицом.

Наиме, Марина Туцаковић и Дара Бубамара шест година нису причале због певачициног дуга према текстописцу од 10.000 евра.

Како су тада писали медији Бубамара није исплатила Туцаковићки хонорар за песму коју јој је написала, јер није била задовољна како је она прошла код публике.

- Не знам из ког разлога јој Дара није тада платила тих 10.000 еура, ваљда нешто није била задовољна како је прошла та песма, али је пре тога све хитове које јој радила Марина уредно плаћала и на све то јој доносила поклоне разне са свих краја света. Е онда годинама нису причале због тог дуга, Марина је свима причала "како је није срамота толике станове и аутомобиле је зарадила од мојих текстова". Када се Марина разболела Дара ју је позвала, понудила помоћ и замолила је да јој помогне - причао је својевремено извор за Скандал и додао:

Фото: АТА имагес

 

 

- Марина се прво премишљала, али онда је решила да јој све опрости, Дара је исплатила шта је имала и чак платила и плус екстра за баладу којој је Марина написала - закључио је извор.

Марина је 2016. године открила да јој није само Дара у том моменту била дужна.

У интервјуу за Курир на питање да ли јој је певачица вратила дуг, одговорила је:

Фото: Н. Фифић

 

 

- Није. Ех, као да ми је само она остала дужна! Не волим о томе да причам. Боже мој, дешава се.

Нажалост, Марина је изгубила битку са опаком болешћу, а Дара је сарађивала и дружила се с њеним сином Миланом Лаћом Радуловићем, који је премину у децембру прошле године.

(Курир/Скандал)

БОНУС ВИДЕО: