Ана Радуловић је већ дуго позната јавности и на јавној сцени је нешто више од пет година. Међутим, она се недавно нашла и на мети осуда и коментара да се подвргла естетским корекцијама и интервенцијама, па је тада открила да ли је и шта урадила на себи.

 

 

- Ја не знам шта је са људима, ево сад ћу рећи свима, моје су јагодице, моје обрве, моја брада, моје очи, радила сам груди и усне и то је све - насмејала се Ана коментаришући да подржава естетске корекције како би неко радио на самопоуздању, али да не треба претеривати ни у чему - рекла је она за "Србију Данас".

 

 

На Инстаграм профилу Ане Радуловић могу се пронаћи слике водитељке пре ових интервенција и приметно је да је она тада изгледала другачије него данас.

Осим тога, водитељка се једном приликом на свом профилу на Инстаграму похавлила и да је завршила Економски факултет, а тада је објавила свој индекс.

 

 

- Мало касним али оправдано, од данас званично "дипломирани економиста" - написала је Ана.

Подсетимо, водитељка са певачем Мирчетом Радуловићем, који је доспео на домаћу јавну сцену захваљујући такмичењу "Звезде Гранда" 2012. године, има сина Косту коме су максимално посвећени и који је центар њихових живота.

БОНУС ВИДЕО: