Супруга славне спортисткиње и бивша мис Русије открива како је почела њена љубав са Марином и како је потом саопштила ћеркама да има намеру да се уда за жену свог живота. Њих две су се пре брака забављале скоро седам година. Јулија има две ћерке Викторију (20) и Ему (15) а њен син је преминуо пет месеци након рођења.

Када је имала 18 година, преселила се у Лондон, а затим у Париз где је пре две деценије упознала будућу супругу: "Бавила сам се модом, у Паризу сам сретала невероватне људе, познате људе, чланове краљевских проодица, а онда сам упознала Мартину. Нисам била љубитељ тениса, али сам наравно знала ко је она и започеле смо разговор", рекла је Јулија која је славној тенисерки највећа подршка након што јој је дијагностикован рак грла и канцер дојке (Мартина Навратилова се и 2010. борила са раком дојке).

 

Позната Рускиња додала да њу и Мартину рођењу у Чешкој, спојило источноевропско порекло и да је први разговор је протекао у смеху. Кад је дошло до њиховог другог сусрета, случајног у ресторану, док је Јулија ручала са ћеркама, Лемигова је схватила да жели да види Марину и наредни пут. Њихова веза је у почетку била платонска, Мартина је често одлазила код Јулије и њене деце у Париз и играла са њеним ћеркама тенис, Јулија, Викторија и Ема посећивале су Мартину у њеном дому у Мајамију. Емоције између ове две жене су временом постајале све јаче.

"Виделе су да сам срећна са њом, било је једноставно. Мартина је била део наше породице и моје ћерке су је обожавале. Играла је тенис и радила домаће задатке са њима, кувала за њих. Звале су је Марти, што је била скраћена верзија од Мартине", испричала је Јулија.

 


Проблеми су настали кад су њену старију ћерку запиткивали у школи због везе њене маме. "Питала ме је: "Ко је Мартина?", селе смо и разговарале. Рекла сам јој: "Мартина је неко ког волим". Погледала ме је запањено, додала сам: "Не могу да жвим без ње". Онда сам питала ћерку да ли би желела да Марина живи са нама, рекла ми је: "И ја желим то"", открила је Јулија.

Њихово венчање је било веома емотивно, Јулија је плакала, као и Мартина, која важи за снажну жену. Јулија је истакла да живе као нормална породица, између Америке и Француске, где је онда имала козметички салон.

Поручила је на свом на свом инстаграм профилу да је уз Мартину и да ће се заједно борити и победити опаке болести.

 


Подсетимо, последња мис СССР-а, друга пратиља на светском такмичњу за “Мисс Универсе” и ћерка бившег генерала Црвене армије занимљива је јавности и због љубавне приче са Мартином и због биографије.

У тој биографији пише да је након школе за пословну администраторку радила у банци у Женеви као шефица одељења за руске инвестиције, а да је затим започела везу са Бросардовом Стерном који је у то време био ожењен. Због ње је Стерн оставио супругу. Добили су убрзо сина Максимилијана и преселили се прво у Њујорк, а затим у Париз.

Љубав је на крају прерасла у опсесију. Стерн је на сваком кораку пратио Јулију. Она је све теже подносила његово контролисање. Све је прекинула трагедија.

Само пет месеци након рођења Максимиљан је премунуо. Сумњало се да се радило о убиству, који је починила дадиља из Бугарске, а које је било из освете према моћном Бросардову Стерну.

Брак Јулије и контроверзног Стеран се распао, а прелепа Рускиња је после развода у Паризу отворила козметички салон што је био почетак њеног приватног бизниса. Стерн је 1995. убијен, за то убиство је Јулија оптуживала његову љубавницу Сесил Бросард.

 


Низ трагичних и лоших догађаја настваљен је 2010. у Паризу поновним покретањем истраге о смрти Јулијиног сина којом је утврђено да је дечак примио антидепресив који може да буде фаталан по децу. Истрага је прекинута због како се сумњало, умешаности тајних служби.

За Јулију је сусрет са Мартином 2006. заиста био животни преокрет псоле којег је све кренуло набоље.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".