Драшко Станивуковић изјавио је да не подржава концерт реперског двојца Десингерице (Драгомира Деспића) и Пљугице (Луке Бијеловића) који треба да се одржи у Републици Српској, а контроверзни репер је одговорио градоначелнику Бањаууке скандалозним видеом који је снимио и у ком све време неконтролисано виче и кревељи се у камеру.

 

 

- Океј, капирам бајо ови певачи што се каче, али политичари да се каче на наша леђа, бајо, ало преко нас да скупљају те политичке поене - започео је контроверзни репер Десингерица и неконтролисано почео да виче у камеру: "Шта је Бресквица урадила бајо?! Шта ти је Бресквица урадила? Риба млеко, млеко, значи патријахална девојка, лепе песме... Шта ти је скривила?! Не дирај Бресквицу! Ја капирам што на мене циљаш, ја сам критичан, може неко да изгине од чарапе... Никад нећу престати бајо да шијем људе патиком у главу, нећете ми одузети то, нећете! Саботажа, саботажа, нећу престати бајо да шијем људе патиком у главу, нећу престати да мокрим чарапама да гађам људе, нећууу, саботажа, саботажа! Десингер је тата, број 1. Никад неће људи престати да воле моје чарапе и да их једу бајо, то се никад неће десити - понављао је контроверзни репер.

 


Подсетимо, Драшко Станивуковић на свим својим профилима на друштвеним мрежама издао је обавештење да ниједан певач који се бави треп музиком, и који певају о наркотицима, парама, лаким женама, неће више наступати у Бањалуци.

 

 

- Пљугице, десингерице, воћкице и бресквице и како већ себе називају ови "уметници", више неће моћи да наступају у нашој Бањалуци. Мора да сачувамо систем вредности и поруке које се шаљу, кроз сваки вид јавног догађаја. Сигуран сам да смо донели праву одлуку, али бих волео да сви млади људи, који ово гледају одлуче се да не иду на такве догађаје и пре било каквих забрана. У башти ће да никне оно што посадите у главама младих људи, управо ће да буду оне мисли које им шаљете овако јавно, кроз догађаје, концерте, представе и све видове јавних манифестација. Зато ће сви извођачи на територији Бањалуке морати да испуне све услове. Ово је наша одлука, и молио бих да је следе сви градови и општине. - изјавио је Драшко у видеу који је објавио на друштвеним мрежама.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".