Draško Stanivuković izjavio je da ne podržava koncert reperskog dvojca Desingerice (Dragomira Despića) i Pljugice (Luke Bijelovića) koji treba da se održi u Republici Srpskoj, a kontroverzni reper je odgovorio gradonačelniku Banjauuke skandaloznim videom koji je snimio i u kom sve vreme nekontrolisano viče i krevelji se u kameru.

 

 

- Okej, kapiram bajo ovi pevači što se kače, ali političari da se kače na naša leđa, bajo, alo preko nas da skupljaju te političke poene - započeo je kontroverzni reper Desingerica i nekontrolisano počeo da viče u kameru: "Šta je Breskvica uradila bajo?! Šta ti je Breskvica uradila? Riba mleko, mleko, znači patrijahalna devojka, lepe pesme... Šta ti je skrivila?! Ne diraj Breskvicu! Ja kapiram što na mene ciljaš, ja sam kritičan, može neko da izgine od čarape... Nikad neću prestati bajo da šijem ljude patikom u glavu, nećete mi oduzeti to, nećete! Sabotaža, sabotaža, neću prestati bajo da šijem ljude patikom u glavu, neću prestati da mokrim čarapama da gađam ljude, nećuuu, sabotaža, sabotaža! Desinger je tata, broj 1. Nikad neće ljudi prestati da vole moje čarape i da ih jedu bajo, to se nikad neće desiti - ponavljao je kontroverzni reper.

 


Podsetimo, Draško Stanivuković na svim svojim profilima na društvenim mrežama izdao je obaveštenje da nijedan pevač koji se bavi trep muzikom, i koji pevaju o narkoticima, parama, lakim ženama, neće više nastupati u Banjaluci.

 

 

- Pljugice, desingerice, voćkice i breskvice i kako već sebe nazivaju ovi "umetnici", više neće moći da nastupaju u našoj Banjaluci. Mora da sačuvamo sistem vrednosti i poruke koje se šalju, kroz svaki vid javnog događaja. Siguran sam da smo doneli pravu odluku, ali bih voleo da svi mladi ljudi, koji ovo gledaju odluče se da ne idu na takve događaje i pre bilo kakvih zabrana. U bašti će da nikne ono što posadite u glavama mladih ljudi, upravo će da budu one misli koje im šaljete ovako javno, kroz događaje, koncerte, predstave i sve vidove javnih manifestacija. Zato će svi izvođači na teritoriji Banjaluke morati da ispune sve uslove. Ovo je naša odluka, i molio bih da je slede svi gradovi i opštine. - izjavio je Draško u videu koji je objavio na društvenim mrežama.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".