Десингерица је у дугогодишњем браку са лепом и згодном Невеном, која му је родила наследницу, о којој се обоје старају најбоље што могу.

 

Бивша задругарка и старлета Маја Маринковић изазвала је недавно буру у кад је на друштвеним мрежама процурио снимак са једног базена у Будви, где је она уживала у друштву контроверзног репера Драгомира Деспића Десингерице. Репер је у једном тренутку ускочио у базен и заједно су се купали и разговарали.

@ненанениии Нервни слом 🤯 ♥️@Индођија @ДрагомирДеспиц_десигн ♬ ИНДОЂИЈА_ДАЈ - Индођија

Одмах су се појавиле спекулације да се између њих двоје нешто дешава, а ни он, ни она нису дематовали ове наводе. Маја је отишла корак даље, па је и након гласина да има аферу са ожењеним репером отишла на његов наступ, где је направила неколико снимака. Ове снимке поделила је на друштвеној мрежи Инстаграм.

Многи су ово схватили као провокацију упућену Невени, Десингерициној супрузи. Иначе, Десингерица је у дугогодишњем браку са лепом и згодном Невеном, која му је родила наследницу, о којој се обоје старају најбоље што могу.

У неколико интервјуа познати репер је причао колико воли своју супругу.

Десингерица је посебно активан на друштвеној мрежи ТикТок, где често качи снимке са својом супругом, али и ћерком, са којом се снима уз тренди аудио-снимке.
И његова супруга Невена је активна на овој мрежи, а у наставку можете погледати један од снимака који је поделила са њим.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".