Наиме, улцињској полицији синоц́ је из Службе хитне медицинске помоц́и Улцињ саопштено да су у месту Доњи Штој повређене две особе које су убодене оштрим предметом.

На лице места изашли су полицијски службеници, а о догађају је обавијештен тужилац у Вишем државном тужилаштву у Подгорици, а по његовом налогу и овлашц́ењу извршен је увиђај.

Спровођењем активности у циљу утврђивања свих околности и чињеница и расветљавања догађаја, припадници полиције су се сумњичили да је синоц́ око 22.25 сати у мјесту Доњи Штој дошло до физичког сукоба две групе лица и употребе нож, при чему је, како се сумња, М.П. (22) из ​​Бара поменутим алатом повредио лице Ј.Б. у пределу стомака, док је лице Н.Б. (23) задобио повреде у пределу рамена и леђа. Повређене особе су превезене у Општу болницу Бар, гђе им је указана лекарска помоц́.

О свим околностима упознат је тужилац у Вишем државном тужилаштву у Подгорици, који је кривично дело окарактерисао као убиство у покушају, те је наложио да се М.П. лиши слободе.

Увидом у стан који користи М.П. пронађен је пакет са садржајем за који се сумња да је опојна дрога марихуана тежине 17,7 грама и дигитална вага за прецизно мерење.

Поред тога, М.П. имао и мали пакет у коме се налазила опојна дрога марихуана.

Тужилац је навео да је у радњама М.П. стичу се елементи кривичног дела неовлашц́ена производња, држање и стављање у промет опојних дрога.

(Курир.рс)

БОНУС ВИДЕО: