Бивше ТВ лице, Љубинка Буба Добросављев, некада је била цењена водитељка која је привлачила пажњу својом атрактивношћу.

Фото: Јутјуб принтскрин/corvax111

 

 

Међутим, донела је одлуку да напусти медијску каријеру како би се посветила својим страстима и личном задовољству. Више од десет година уназад, прошла је кроз изузетно тешке животне изазове.

Њена каријера је била савршена, али жеља да се посвети личном испуњењу је била јача. Оно кроз шта је прошла у протеклој деценији је заиста дубоко и за то нисмо свесни.

Како се у медијима провлачило, а о чему је водитељка касније и сама причала, њу је муж претукао, након чега је изгубила бебу.

Фото: Јутјуб принтскрин/corvax111

 

 

- Тукао ме је. Била сам у четвртом месецу трудноће. Ја сам преживела, али беба није. Гурнуо ме је, пала сам на стомак, имала подливе. Ударао ме је по глави. Окренуо ме је. Страшно ми је да причам о томе… Почео је да ме дави. Остајала сам без ваздуха. Последње чега се сећам су речи: "Убићу те, одробијаћу те у ЦЗ-у!“ Он се освестио у једном тренутку и побегао из стана. Била сам ужасно уплашена за сопствени живот, звала сам сестру да дође по мене. И сада сам уплашена, али више не желим да ћутим - испричала је водитељка тада за Пулс.

После свега што је проживела, она се повукла са малих екрана, а у међувремену је издала књигу, али и пронашла своје место у уметности.

Пријавите насиље

Министарство унутрашњих послова апелује на грађане да сваки вид насиља у породици пријаве полицији бесплатним позивом на број телефона 0800 100 600 или 192 који су све време доступни.

Саветовалиште против насиља у породици - СОС телефон и сигурна кућа 0800-011-011 бесплатан позив радним данима 10 -19 часова, 011 2769-466, радним данима 10 -19 часова, 062 304-560 ноћу 19-10 часова.

БОНУС ВИДЕО: